Vukajlović Vesna

Projektni menadžer, Alliance International Media

"Svoju ulogu vidim u promovisanju važnosti zaštite životne sredine i ekoloških vrednosti kroz medije, i u plasiranju relevantnih informacija o ovim oblastima."

Osnovne informacije

Oblasti ekspertize:

- marketing
- novinarstvo
- odnosi sa javnošću, komunikacije

Organizacija:

Alliance International Media

Delatnosti:

- Obrazovna i naučno-istraživačka delatnost
- Informisanje – mediji
- Komunikacije (marketing, odnosi s javnošću)

Zvanje:

Magistar produkcije dramskih umetnosti i medija, Diplomirani filolog

Stručna sprema:

Magistar

Strani jezik:

Engleski

Dodatna edukacija:

Seminar BBC World Service Trust; Univerzitet Lomonosov u Moskvi, Fulbrajt program: Konvergencija u novinarstvu, prilagodjavanje digitalnim, online medijima formata iz klasicnih medija; Ambasada Francuske u Beogradu, sertifikat: Evropske integracije - obuka novinara;

Profesionalna angažovanja

Organizacija
Alliance International Media
Pozicija
Projektni menadžer
Period angažovanja
2017 -
Opis
Projektni menadžer za magazin CorD i ostala mesečna izdanja. Marketinško ugovaranje intervjua, promocija oglasnog prostora i zakup medija. Saradnja sa brojnim kompanijama, institucijama, klijentima iz zemlje i inostranstva.
Organizacija
Energetski portal
Pozicija
Direktor marketinga
Period angažovanja
2015 - 2017
Opis
Ugovaranje oglašavanja sa direktnim klijentima. Produkcija specijalizovanih online biltena u PDF formatu po temama. Rad u wordpressu, uređivanje sajta i rubrika na dnevnom nivou. Reklamiranje na društvenim mrežama, medijska sponzorstva sa sajmovima REECO, Green Builging Expo, Sajam energetike, Sajam energetike i investicija, Serbia Goes Green. Intervjui za potrebe biltena sa predstavnicima: GIZ-a, UNDP-a, ambasadorima Francuske, Norveške, Holandije, sa predstavnicima ministarstava energetike i poljoprivrede. Intervjui sa predstavnicima Privrednih komora Srbije i Beograda, Evropske investicione banke, KfW banke, Hidrometereološkog zavoda, Agencije za zaštitu životne sredine, predstavnicima fakulteta, instituta i drugo.